Wie investeren in Vow

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je wie investeren in het Australische kweekvleesbedrijf Vow:

De Australische startup heeft in drie investeringsrondes een slordige $56 miljoen op weten te halen. Investeerder van het eerste uur is Blackbird Ventures.

In 2019 heeft Vow in de eerste seed round $750.000 aan startkapitaal binnengehaald. Bij de tweede investeringsronde begin 2021 werd $ 6 miljoen opgehaald om het kweekvleesbedrijf uit Sydney verder te doen groeien.

Eind 2022 heeft Vow in een nieuwe Series A-investeringsronde maar liefst $49 miljoen weten op te halen. De investeringsronde werd geleid door Blackbird en Prosperity7 Ventures. Overige deelnemers zijn Toyota Ventures, Square Peg Capital, Peakbridge en Tenacious ventures.

Lees verder via Vow aandelen als je meer wilt weten over (investeren in) het bedrijf.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.