Wie investeren in Shiok Meats

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je wie investeren in het Singaporese kweekvleesbedrijf Shiok Meats:

In zes verschillende investeringsrondes heeft Shiok Meats meer dan $30 miljoen weten op te halen bij een dertigtal investeerders waarvan een handjevol angel-investeerders.

De eerste voorinvesteringsronde vond plaats in maart 2019 en de laatste investeringsronde voor zover bekend was in juli 2021. Via lead-investors Aqua Spark ($12,6m), Agronomics ($4m) en Henry Soesanto (4,6m) werd in totaal meer dan $20 miljoen opgehaald. In de laatste investeringsronde is $10 miljoen aan investeringen gedaan in Shiok Meats.

Lees verder via Shiok Meats aandelen als je meer wilt weten over (investeren in) het bedrijf.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees. Via bovenstaande linkjes kun je je geheel vrijblijvend aanmelden bij onze samenwerkingspartners. Zelf ontvangen wij hiervoor een kleine commissie. Hiermee kunnen we onze missie om bij te dragen aan de groei van kweekvlees voortzetten door het verstrekken van veelzijdige informatie hierover. Wij geloven er heilig in dat kweekvlees een einde kan maken aan de enorm dieronvriendelijke en vervuilende industriële veeteelt. Door je via de linkjes aan te melden, help je ons enorm in deze missie!