Wie investeren in Jimi Biotech

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je wie investeren in het Chinese kweekvleesbedrijf Jimi Biotech:

Jimi Biotech heeft in twee investeringsrondes bijna $4,5 miljoen opgehaald. Het Chinese kweekvleesbedrijf heeft in de laatste financieringsronde die in maart 2023 is afgerond, $1,45 miljoen opgehaald. Het volledige bedrag is geïnvesteerd door Shiwei Capital.

Het is de tweede financieringsronde die Jimi Biotech heeft ontvangen binnen vier maanden. In de eerste ronde is ongeveer $3 miljoen aan investeringen opgehaald. Plum Ventures, Fanqie Capital, Green Leaf Ventures en Joyvio Capital hebben in deze ronde geïnvesteerd in het Chinese kweekvleesbedrijf.

Met het geïnvesteerde geld heeft Jimi vooruitgang geboekt bij het verlagen van de kosten en het opbouwen van het onderzoeks- en ontwikkelingsplatform – JEVOS (Jimi Evolution System).

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.