Wie investeren in UPSIDE Foods

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je wie investeren in het Amerikaanse kweekvleesbedrijf UPSIDE Foods.

In 2017 maakte de startup bekend dat er $17 miljoen opgehaald is bij een investeringsronde geleid door DFJ. Hierbij investeren in UPSIDE Foods investeerders als Bill Gates, Richard Branson, Jack Welch, Cargill, Kimbal Musk en Atomico.

In januari 2020 heeft UPSIDE Foods met een nieuwe investeringsronde geleid door de Softbank Group, Norwest en Temasek maar liefst $186 miljoen op weten te halen.

Bestaande en nieuwe investeerders zoals Bill Gates, Richard Branson, Kimbal Musk, Cargill en Threshold Ventures, Tyson Foods, Finistere Ventures, Future Ventures, Fifty Years en CPT capital hebben gezorgd voor een kapitaalkrachtige injectie om de testfabriek te kunnen bouwen.

In april 2022 heeft het Amerikaanse kweekvleesbedrijf het tot dan grootste investeringsbedrag in een kweekvleesbedrijf ooit opgehaald. UPSIDE Foods wist maar liefst $400 miljoen op te halen in haar serie C-financieringsronde.

UPSIDE Foods aandelen

beleggen in kweekvlees

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.