Wie investeren in SuperMeat

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je een beknopt overzicht van wie er zoal investeren in het Israëlische kweekvleesbedrijf SuperMeat:

Na een succesvolle crowdfundingsactie via het Indiegogo platform in 2016 waar meer dan $200.000,- is opgehaald, is de startup begin 2018 een strategische alliantie aangegaan met de Duitse gevogelte verwerkingsproducent PWH.

In hetzelfde jaar heeft de startup $4 miljoen opgehaald bij een investeringsronde door New Crop Capital en Stray Dog Capital. In latere investeringsrondes heeft het Israëlische kweekvleesbedrijf tot op heden in totaal ongeveer $4,2 miljoen aan investeringen opgehaald.

Lees verder via SuperMeat aandelen als je meer wilt weten over (investeren in) het bedrijf.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.