Wie investeren in New Age Meats

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je wie investeren in het Amerikaanse kweekvleesbedrijf New Age Meats.

New Age Meats heeft in de afgelopen jaren zeker $3 miljoen opgehaald in verschillende investeringsrondes bij durfkapitalisten SOSV, IndieBio en Hemisphere. 

In juli 2020 is $2 miljoen opgehaald bij een investeringsronde geleid door TechU Ventures voor de uitbreiding van de onderzoeksafdeling en voor verdere automatisering. De kostprijs van het eerste product, een gekweekt worstje van varkensvlees, hebben ze hiermee al flink weten te verlagen.

In weer een nieuwe investeringsronde eind 2021 geleid door Hanwha Solutions of South Korea heeft het bedrijf nog eens $25 miljoen opgehaald. Bestaande investeerders als Venture Capitals, SOSV, Litani Ventures en Innovating Capital herinvesteringen gedaan in de startup uit Californië. Ook nieuwe investeerders zoals onder andere San Diego Tech Coast Angels, BeniVC, Oceanic Partners, Deep Ventures en Climate Capital hebben zich financieel verbonden aan het Amerikaanse kweekvleesbedrijf uit Berkeley.

Litani Ventures is van Peter Rahal. De oprichter van de RXBAR eiwitrepen dat inmiddels verkocht is aan Kellog voor $600 miljoen. Met de ervaring van Peter Rahal hoopt New Age Meats de ambitie te verwezenlijk om het grootste kweekvleesbedrijf ter wereld te worden.

New Age Meats aandelen

beleggen in kweekvlees

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.