Wie investeren in New Age Eats

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je wie investeren in het Amerikaanse kweekvleesbedrijf New Age Eats.

New Age Eats heeft in de afgelopen jaren zeker $3 miljoen opgehaald in verschillende investeringsrondes bij durfkapitalisten SOSV, IndieBio en Hemisphere. 

In juli 2020 is $2 miljoen opgehaald bij een investeringsronde geleid door TechU Ventures voor de uitbreiding van de onderzoeksafdeling en voor verdere automatisering. De kostprijs van het eerste product, een gekweekt worstje van varkensvlees, hebben ze hiermee al flink weten te verlagen.

In weer een nieuwe investeringsronde eind 2021 geleid door Hanwha Solutions of South Korea heeft het bedrijf nog eens $25 miljoen opgehaald. Bestaande investeerders als Venture Capitals, SOSV, Litani Ventures en Innovating Capital herinvesteringen gedaan in de startup uit Californië. Ook nieuwe investeerders zoals onder andere San Diego Tech Coast Angels, BeniVC, Oceanic Partners, Deep Ventures en Climate Capital hebben zich financieel verbonden aan het Amerikaanse kweekvleesbedrijf uit Berkeley.

Litani Ventures is van Peter Rahal. De oprichter van de RXBAR eiwitrepen dat inmiddels verkocht is aan Kellog voor $600 miljoen. Met de ervaring van Peter Rahal hoopt New Age Eats de ambitie te verwezenlijk om het grootste kweekvleesbedrijf ter wereld te worden.

Lees verder via New Age Eats aandelen als je meer wilt weten over (investeren in) het bedrijf.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.