Wie investeren in MIRAI Foods

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je een beknopt overzicht van wie investeren in MIRAI Foods:

De Zwitserse kweekvlees-startup MIRAI Foods heeft in een eerste ophaalronde in januari 2021 $2,4 miljoen weten op te halen. Investeerders in de ronde waren voedselbedrijf Paulig Group en Team Europe. Paulig Group is een van oorsprong Finse voedselproducent die sterk inzet op duurzaamheid. Team Europe is een investeerder in veelbelovende technologiebedrijven.

Begin maart 2021 heeft het Zwitserse kweekvleesbedrijf ongeveer eenzelfde bedrag van $2,2 miljoen opgehaald.

Niet veel later heeft de kweekvlees-startup het startkapitaal uit de investeringsronde wederom in maart 2021 $4,5 miljoen binnen weten te halen in een derde startkapitaalronde. De nieuw aangesloten investeerders zijn FRIBA Investment en VC Skyviews Life Science. En verder is ook Ulf Claesson, topondernemer en tech-investeerder aan boord gehaald.

MIRAI Foods heeft zo in totaal tot op heden iets meer dan $9 miljoen weten op te halen om haar kweekvleesproductie verder te verfijnen.

Lees verder via MIRAI Foods aandelen als je meer wilt weten over (investeren in) het bedrijf.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.