kweekvleesbedrijf meatech

Wie investeren in Steakholder Foods

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je een beknopt overzicht van wie investeren in Steakholder Foods:

Steakholder Foods wordt financieel gesteund door zowel private als institutionele investeerders. In een eerste investeringsronde in 2019 heeft het Israëlische kweekvleesbedrijf $2 miljoen aan startkapitaal opgehaald. In 2020 heeft het via een aantal institutionele investeerders als Mor Investments, Psagot, Clal, Meitav en investeerders als Rami Levy, Israëlisch vleesimporteur Adom en een aantal niet nader bekendgemaakte private investeerders bijn $7 miljoen binnengehaald.

In maart 2021 heeft het voormalige MeaTech $25 miljoen opgehaald bij de Initial Public Offering (IPO) van American Deposity Shares (ADS) op de Nasdaq kapitaalmarkt.

Ashton Kutcher is een van de laatste investeerders die een onbekend bedrag in MeaTech heeft gestopt.

In totaal heeft het Israëlische kweekvleesbedrijf Steakholder Foods een slordige $34 miljoen opgehaald bij investeerders en via haar beursgang.

Lees verder via Steakholder Foods aandelen als je meer wilt weten over (investeren in) het bedrijf.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.

beleggen in kweekvlees
Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.