Wie investeren in Higher Steaks

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je een beknopt overzicht van wie investeren in Higher Steaks:

In een eerste investeringsronde heeft het kweekvleesbedrijf uit London $260.000,- opgehaald. Higher Steaks heeft in 2019 voor zover bekend nog eens $17.000,- gefinancierd gekregen door The Pearse Lyons Accelerator.

In 2021 heeft Higher Steaks nog eens $3,5 miljoen weten op te halen bij haar series A investeringsronde waardoor de kweekvleesstartup nu in totaal ongeveer $3,8 miljoen bij elkaar heeft gekregen ‘to bring home the bacon’.

Lees verder via Higher Steaks aandelen als je meer wilt weten over (investeren in) het bedrijf.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.