Wie investeren in Believer Meats

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je een beknopt overzicht van wie investeren in Believer Meats, het voormalige Future Meat Technologies:

Believer Meats heeft in twee eerdere investeringsrondes meer dan $16 miljoen opgehaald. Een eerste investeringronde in 2018 leverde $2,2 miljoen op. Eind 2019 werd nog eens $14 miljoen opgehaald in een ronde. Belangrijke investeerders zijn Emerald Technology Ventures, S2G Ventures, Tyson Ventures en Bits x Bites.

In februari 2021 heeft Believer Meats aangekondigd $26,75 miljoen aan investeringen te hebben opgehaald. Niet eerder haalde een kweekvlees startup uit Azië zoveel geld op in één investeringsronde. Onder de investeerders bevinden zich bekende namen uit de voedsel- en landbouwindustrie. Voorbeelden hiervan zijn Tyson Foods, Archer Daniels Midland, Müller Group en Rich’s Products Corporation.

Ook invloedrijke durfkapitalisten steunen het Israëlische kweekvleesbedrijf. S2G Ventures, ADM Capital, Emerald Technology Ventures, Manta Ray Ventures en Bits x Bites investeren eveneens in het destijds geheten Future Meat Technologies.

In december 2021 heeft Believer Meats een recordbedrag aan investeringen in één investeringsronde opgehaald. Het bedrijf wist maar lieft $347 miljoen op te halen in een series B investeringsronde. Ook hier waren onder andere partijen als Archer Daniels Midland en Tyson Foods weer betrokken. Maar ook investeerders als Manta Ray Ventures, Emerald Technology Ventures en Bits x Bites doen weer mee.

Lees verder via Believer Meats aandelen als je meer wilt weten over (investeren in) het bedrijf.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.