Wie investeren in BioTechFoods

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je een beknopt overzicht van wie investeren in BioTechFoods:

BioTechFoods heeft in vier verschillende investeringsrondes in totaal meer dan €5 miljoen opgehaald. Naast de €2,7 miljoen uit de EU, heeft het Centre for the Development of Industrial Technology (CDTI) ook geïnvesteerd in het kweekvleesbedrijf. Het CDTI is een Spaans overheidsorgaan dat de technologische ontwikkeling in Spanje stimuleert. Bij een laatste ronde in december 2020 werd bijna €1 miljoen opgehaald.

In november 2021 werd bekend dat JBS een meerderheidsbelang in het Spaanse kweekvleesbedrijf BioTech Foods heeft bedongen. JBS investeert voor zeker $41 miljoen in BioTechFoods. Voor dit bedrag wil het daarmee in Spanje een kweekvleesfabriek realiseren.

Lees verder via BioTechFoods aandelen als je meer wilt weten over (investeren in) het bedrijf.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.