Wie investeren in Aleph Farms

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je een beknopt overzicht van wie investeren in het Israëlische kweekvleesbedrijf Aleph Farms:

Bij een eerste investeringsronde heeft de Israëlische startup $2,25 miljoen opgehaald. Onder andere The Kitchen, Peregrine Ventures , CPT Capital en New Crop Capital waren hierbij betrokken.

In 2019 werd er nog eens ongeveer $12 miljoen bijeengebracht bij een investeringsronde geleid door Vis Vires New Protein. Andere investeerders binnen deze ronde waren onder andere Cargill en M-Industry (Industrial Group of Migros).

In juli 2021 heeft Aleph Farms in een serie-B investeringsronde een behoorlijk bedrag van $105 miljoen binnengehaald.

De investeringsronde werd geleid door het L Catterton groeifonds. De grootste op consumenten gerichtte participatiemaatschappij ter wereld. En door DisruptAD, een van de grootste durfkapitaalplatforms in het Midden-Oosten.

Overige deelnemers die brood zien in de plannen van Aleph farms zijn Skyviews Life Science en een consortium van wereldwijd toonaangevende voedsel- en vleesbedrijven zoals Thai Union, BRF, en CJ CheilJedang. Ook zijn in deze ronde bestaande investeerders als VisVires New Protein, Strauss Group, Cargill, Peregrine Ventures, en CPT Capital weer van de partij.

Lees verder via Aleph Farms aandelen als je meer wilt weten over (investeren in) het bedrijf.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.