Wie investeren in Ohayo Valley

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je wie investeren in kweekvleesbedrijf Ohayo Valley uit Vietnam.

Ohayo Valley is in 2020 opgericht. Sindsdien heeft het minimaal één investeerder weten te strikken. CULT Food Science, durfinvesteerder met meerdere kweekvleesbedrijven in haar portfolio heeft tot nog toe onbekend bedrag in Het Vietnamese kweekvleesbedrijf Ohayo Valley geïnvesteerd.

Zelf investeren in Ohayo Valley? Dat kan via het Canadese platform Cult Food Science dat specifiek investeert in bedrijven die kweekvlees, kweekvis en gecultiveerde zuivelproducten maken. CULT Food Science is via online broker Trade Republic terug te vinden onder handelssymbool CULT. 

Meld je hier geheel vrijblijvend aan bij Trade Republic en ontdek hoe makkelijk de app werkt. Je kunt zelfs tot €500,- verdienen als je je effecten overdraagt naar deze aanbieder! Let wel: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Lees verder via Ohayo Valley aandelen als je eerst meer wilt weten over (investeren in) het bedrijf.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.