Wie investeren in Mogale Meat

Steeds meer investeerders zien brood in kweekvlees. Hier vind je wie investeren in Zuid-Afrikaanse kweekvleesbedrijf Mogale Meat.

Het Zuid-Afrikaanse Mogale Meat heeft sinds 2020 minimaal drie investeerders aangetrokken voor de verdere ontwikkeling van kweekvlees. Het kweekvleesbedrijf heeft minimaal $50.000,- aan investeringen opgehaald tot op heden.

Zelf investeren in Mogale Meat? Dat kan via het Canadese platform Cult Food Science dat specifiek investeert in bedrijven die kweekvlees, kweekvis en gecultiveerde zuivelproducten maken. CULT Food Science is via online broker Trade Republic terug te vinden onder handelssymbool CULT. 

Meld je hier geheel vrijblijvend aan bij Trade Republic en ontdek hoe makkelijk de app werkt. Je kunt zelfs tot €500,- verdienen als je je effecten overdraagt naar deze aanbieder! Let wel: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Lees verder via Mogale Meat aandelen als je meer wilt weten over (investeren in) het bedrijf.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.