Vow aandelen

Heb je interesse in aandelen Vow? Hier vind je informatie over het Australische kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in Vow.

Over Vow

Vow is een kweekvleesbedrijf uit Sydney in Australië. Het bedrijf is in 2019 opgericht door George Peppou en Tim Noakesmith.

De Australische start-up onderscheidt zich ten opzichte van veel andere kweekvleesbedrijven door veel onderzoek te doen naar het kweken van vlees van exotische diersoorten. Ook maakt het ‘gangbaar’ rund-, varkens- en kippenvlees.

Vow heeft een divers team van wetenschappers, innovatoren, ingenieurs en voedselartiesten. Samen werken ze aan een compleet nieuw voedseldesign dat begint op celniveau en eindigt als kunstwerk op het bord.

Het bedrijf heeft eind 2022 in Sydney een productiefaciliteit Factory 1 geopend dat 30.000 kilo kweekvlees per jaar kan verwerken. De plannen voor een tweede faciliteit Factory 2 liggen ook al klaar. Deze fabriek moet zelfs het honderdvoudige aan kweekvlees gaan verwerken in vergelijking met de eerste faciliteit. In 2024 moet Factory 2 in gebruik genomen gaan worden.

Vow selecteert cellen tijdens het cultiveren basis van de eigenschap tot zelfvernieuwing, smaak, textuur en geur om tot de perfecte combinatie te komen. Het heeft een laboratorium, bioreactoren en een celbank in beheer.

Vow heeft goedkeuringsaanvragen ingediend in verschillende landen voor een van zijn kweekvleesproducten. Het verwacht op zeer korte termijn het eerste kweekvlees in Singapore te kunnen gaan verkopen.

Hoe investeren in Vow

Investeren in Vow is op dit moment nog niet mogelijk. Wil je weten wanneer er wel in Vow geïnvesteerd kan worden? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als Vow aandelen te koop zijn!

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.