SuperMeat aandelen

Interesse in SuperMeat aandelen? Hier vind je informatie over het Israëlische kweekvleesbedrijf en hoe je nù al kunt investeren in SuperMeat!

Over SuperMeat

SuperMeat is een bedrijf uit het Israëlische bolwerk van kweekvleesbedrijven. Anders dan hun Iraëlische branchegenoten richt het kweekvleesbedrijf zich niet op gekweekte rundersteaks. De startup focust zich volledig op gekweekte kipproducten.

Het food-techbedrijf heeft het hoofdkantoor staan in Tel Aviv. Een team van (voedsel)technologen, biologen, en koks werkt samen om op diervriendelijke en duurzame wijze uit cellen kipproducten te produceren van hoge kwaliteit. Inzet is om de koolstofdioxide uitstoot te verminderen en om de voedselveiligheid van voedsel over de hele wereld te verbeteren . Het bedrijf is in 2015 opgericht door Ido Savir, Shir Friedman en Koby Barak.

SuperMeat heeft eind 2020 met “The Chicken” als eerste producent van kweekvlees een conceptrestaurant geopend. Het restaurant grenst direct aan de productiefaciliteit. Uitgenodigde klanten kunnen de kweekvleesproducten van kippenvlees uit de fabriek hier meteen proeven.

Conceptrestaurant “The Chicken” van SuperMeat

Hoe investeren in SuperMeat

Investeren in SuperMeat is op dit moment alleen indirect mogelijk. SuperMeat aandelen zijn nog niet te koop. Toch is het via investeringsmaatschappij Agronomics mogelijk om te investeren in SuperMeat. Agronomics heeft een aantal kweekvleesbedrijven in de portfolio, waaronder SuperMeat. De durfinvesteerder in vooral kweekvleesbedrijven en kweekvisbedrijven handelt op de London Stock Exchange.

Via deze online brokers kun je Agronomics makkelijk terugvinden: Kies je favoriete platform en typ vervolgens in de zoekbalk linksboven ANIC in. Let wel: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.