Orbillion Bio aandelen

Heb je interesse in aandelen Orbillion Bio? Hier vind je informatie over het Amerikaanse kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in Orbillion Bio.

Over Orbillion Bio

Het Amerikaanse kweekvleesbedrijf Orbillion Bio is in 2019 opgericht door Patricia Bubner, Samet Yildirim en Gabriel Levesque-Tremblay

Het bedrijf uit San Francisco richt zich op het hoge marktsegment. Het heeft de focus op het vervaardigen van premium kweekvlees met behulp van de cellen van speciale dierenrassen. Orbillion Bio heeft als doel om bijvoorbeeld wagyu-vlees, bizonvlees en hertenvlees voor een groter publiek toegankelijk te maken en hiermee de bioversiteit te behouden waarvoor de eeuwenlange veeteelt heeft gezorgd.

Orbillion Bio werkt nauw samen met boeren om een nieuwe farm-to-table strategie te creëren. Achterliggende gedachte is om het vlees via lokale boeren bij plaatselijke restaurants brengen om behalve via de kweekvleesproductie zelf ook via de transportketen voor een betere klimaatneutraliteit te zorgen.

De Amerikanen claimen onderscheidend te zijn in de productie van kweekvlees. Orbillion Bio beweert dat het met de eigen bioprocestechnologie in staat is om maar liefst 18x sneller en10x goedkoper kweekvlees te kunnen maken. De startup verwacht hiermee veel eerder kweekvlees tegen een lage prijs aan te kunnen bieden.

Orbillion Bio maakt geen gebruik van genetische modificatie en het groeimedium waarin de cellen uitgroeien tot vlees bevat geen kalfsserum.

Hoe investeren in Orbillion Bio

Investeren in Orbillion Bio is op dit moment nog niet mogelijk. Wil je weten wanneer er wel in Orbillion Bio geïnvesteerd kan worden? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als Orbillion Bio aandelen te koop zijn!

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.