Ohayo Valley aandelen

Heb je interesse in aandelen Ohayo Valley? Hier vind je informatie over het Vietnamese kweekvleesbedrijf en hoe je nù al kunt investeren in Ohayo Valley!

Ohayo Valley is een kweekvleesbedrijf gevestigd in Vietnam. Het bedrijf is in 2020 mede opgericht door Dr. Jess Krieger. Ze is al meer dan 10 jaar fulltime werkzaam in de kweekvleessector. Krieger was eerder al medeoprichter van het Amerikaanse kweekvleesbedrijf Artemys Foods. Ze was daar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de eerste Artemys kweekvleesburger.

Ohayo Valley richt zich vooral op het kweken van exclusief wagyuvlees. ‘We combine science and soul to create a better future for humanity’ zo omschrijft het bedrijf haar modus operandi. Door biologie te combineren met technologie wil Ohayo Valley vlees maken waarvoor geen dieren meer hoeven sterven. Met smaakvol wagyuvlees heeft het bedrijf een specifieke doelgroep en duidelijke afgebakende markt voor ogen.

Hoe investeren in Ohayo Valley

Investeren in Ohayo valley is op dit moment alleen indirect mogelijk. Via durfinvesteerder CULT Food Science en Agronomics kun je nu al investeren in het kweekvleesbedrijf. De durfinvesteerders richten zich vooral op kweekvleesbedrijven, kweekvisbedrijven en gecultiveerde zuivelproducenten.

CULT Food Science is te vinden onder het symbool CULT op de Canadian Stock Exchange (CSE) via online brokers:

Via deze online brokers kun je Agronomics makkelijk terugvinden: Kies je favoriete platform en typ vervolgens in de zoekbalk linksboven ANIC in. Let wel: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.