Ohayo Valley aandelen

Heb je interesse in aandelen Ohayo Valley? Hier vind je informatie over het Vietnamese kweekvleesbedrijf en hoe je nù al kunt investeren in Ohayo Valley!

Ohayo Valley is een kweekvleesbedrijf gevestigd in Vietnam. Het bedrijf is in 2020 mede opgericht door Dr. Jess Krieger. Ze is al meer dan 10 jaar fulltime werkzaam in de kweekvleessector. Krieger was eerder al medeoprichter van het Amerikaanse kweekvleesbedrijf Artemys Foods. Ze was daar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de eerste Artemys kweekvleesburger.

Ohayo Valley richt zich vooral op het kweken van exclusief wagyuvlees. ‘We combine science and soul to create a better future for humanity’ zo omschrijft het bedrijf haar modus operandi. Door biologie te combineren met technologie wil Ohayo Valley vlees maken waarvoor geen dieren meer hoeven sterven. Met smaakvol wagyuvlees heeft het bedrijf een specifieke doelgroep en duidelijke afgebakende markt voor ogen.

Hoe investeren in Ohayo Valley

Investeren in Ohayo valley is op dit moment alleen indirect mogelijk. Via durfinvesteerder CULT Food Science kun je nu al investeren in het kweekvleesbedrijf. De durfinvesteerder richt zich vooral op kweekvleesbedrijven, kweekvisbedrijven en gecultiveerde zuivelproducenten.

CULT Food Science is te vinden onder het symbool CULT op de Canadian Stock Exchange (CSE). Let wel: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

beleggen in kweekvlees

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.