New Age Eats aandelen

Interesse in New Age Eats aandelen? Hier vind je informatie over het Amerikaanse kweekvleesbedrijf en hoe je nù al kunt investeren in New Age Eats!

Over New Age Eats

New Age Eats is een kweekvleesbedrijf opgericht in 2018 als New Age Meats. Het bedrijf komt uit Berkeley in Californië.

Met iets minder middelen dan hun Amerikaanse concullega’s legt het bedrijf zich voornamelijk toe op de ontwikkeling van gekweekt varkensvlees.

De oprichters van de kweekvlees startup zijn Andra Necula en Brian Spears. In 2019 toonden zij een video met hun belangrijkste drijfveren en met een proeftest van een gekweekt varkensvleesworstje met de cellen van varkentje Jessie.

Brian Spears en proeftest worstje van gekweekt varkensvlees New Age Meats

Hoe investeren in New Age Eats

Investeren in New Age Eats is op dit moment alleen indirect mogelijk. Er zijn nog geen New Age Eats aandelen te koop. Maar via investeringsmaatschappij Agronomics is het toch mogelijk om te investeren in New Age Eats. Agronomics heeft een aantal kweekvleesbedrijven in de portfolio, waaronder New Age Eats. De durfinvesteerder in vooral kweekvleesbedrijven en kweekvisbedrijven handelt op de London Stock Exchange. Je kunt ze via DEGIRO makkelijk terugvinden. 

Bezoek vrijblijvend het platform en vul linksboven in het zoekveld ANIC in. Let wel: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.