Mzansi Meat aandelen

Heb je interesse in aandelen Mzansi Meat? Hier vind je informatie over het Zuid-Afrikaanse kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in Mzansi Meat.

Over Mzansi Meat

Het eerste Zuid-Afrikaanse kweekvleesbedrijf Mzansi Meat is in 2020 opgericht door Brett Thompson, Tasneem Karodia en Jayson Claude Van Der Walt.

Het bedrijf Mzansi Meat wil van de Zuid-Afrikaanse braai een sociale gelegenheid maken voor alle wezens. Het grote doel is dat er op deze typisch Zuid-Afrikaanse barbeque in de toekomst alleen nog vlees gegeten wordt van dieren die ervoor niet zijn gestorven.

Mzansi Meat richt zich vooral op de eigen markt. Het wil gezond en smakelijk kweekvlees maken dat toegankelijk is voor iedereen. Het bedrijf zal vooral rundvlees en gevogelte gaan produceren.

Ook ziet Mzansi een schone taak voor zichzelf weggelegd om de mensen in Zuid-Afrika anders te gaan laten denken over voedsel, zonder dat ze hiervoor hoeven missen wat ze het liefste eten: vlees.

Hoe investeren in Mzansi Meat

Investeren in Mzansi Meat is op dit moment nog niet mogelijk. Wil je weten wanneer er wel aandelen Mzansi Meat beschikbaar zijn? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als Mzansi Meat aandelen te koop zijn!

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.