Mogale Meat aandelen

Interesse in Mogale Meat aandelen? Hier vind je informatie over het Zuid-Afrikaanse kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in Mogale Meat!

Over Mogale Meat

Mogale Meat is het tweede kweekvleesbedrijf in Zuid-Afrika. Het bedrijf richt zich op het kweken van antilopevlees en rundvlees. De kweekvleesstartup uit het zuiden van Afrika is in 2020 opgericht door Dr. Paul Bartels en Dr. Elize Venter. Intussen is de leidinggevende staf uitgegroeid tot meer dan een handvol mensen. Het bedrijf heeft zeker $50.000 opgehaald om de eerste bedrijfsactiviteiten te starten.

Het bedrijf heeft als doel om de biodiversiteit in Zuid-Afrika te bewaren voor de latere generaties. Mogale Meat denkt dat lokale innovatie van cellulaire landbouw hier sterk aan kan bijdragen. De missie van het bedrijf is dan ook om gezond en betaalbaar kweekvlees te maken waarvan zowel mens, dier als de planeet van profiteren.

Hoe investeren in Mogale Meat

Investeren in Mogale Meat is op dit moment alleen indirect mogelijk. Via durfinvesteerder CULT Food Science kun je nu al investeren in het kweekvleesbedrijf. De durfinvesteerder richt zich vooral op kweekvleesbedrijven, kweekvisbedrijven en gecultiveerde zuivelproducenten.

CULT Food Science is te vinden onder het symbool CULT op de Canadian Stock Exchange (CSE). Let wel: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

beleggen in kweekvlees

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.