MIRAI Foods aandelen

Interesse in MIRAI Foods aandelen? Hier vind je informatie over het Zwitserse kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in MIRAI Foods.

Over MIRAI Foods

MIRAI Foods is een Zwitserse kweekvlees-startup van de tweede generatie. Het bedrijf is opgericht in 2019 door Christoph Mayr en Suman Das. Mirai Foods wil in 2024 met kweekvleesburgers de markt op.

Een van de kernwaarden van de startup is dat kweekvlees gemaakt wordt zonder gebruik te maken van genetische modificatie. Net als Mosa Meat richt de Zwitserse kweekvlees-startup zich op het kweken van rundvlees. Dit omdat de huidige rundvleesproductie de grootste ecologische voetafdruk achterlaat.

Het kweekvleesbedrijf benadrukt dat duurzaamheid te allen tijde boven winst moet gaan. De grootste doelen van de startup zijn om de uitstoot van broeikasgassen te reduceren, bij te dragen aan dierenwelzijn, en om een gezonder alternatief te bieden voor traditioneel vlees.

Mirai Foods wil de productie in de toekomst uitbreiden naar gekweekte vis, kip en eend. Naast fijngemalen vlees zoals burgers is de start-up aan het testen met reepjes vlees en met hele steaks van kweekvlees.

Hoe investeren in MIRAI Foods

Investeren in MIRAI Foods kan nog niet. MIRAI Foods aandelen zijn op dit moment nog niet te koop. Wil je weten wanneer er wel in MIRAI Foods geïnvesteerd kan worden? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als investeren in MIRAI Foods mogelijk wordt!

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.