Joes Future Food aandelen

Heb je interesse in aandelen Joes Future Food? Hier vind je informatie over het Chinese kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in Joes Future Food.

Over Joes Future Food

Het Chinese kweekvleesbedrijf Joes Future Food is in 2019 opgericht door Ding Shijie. Het is het eerste kweekvleesbedrijf uit China.

Joes Future Food heeft als doel om de Chinese markt te voorzien van gezonder en veiliger varkensvlees dat ook nog eens milieuvriendelijker geproduceerd wordt. In China wordt maar liefst de helft van de totale wereldwijde productie van varkensvlees geconsumeerd.

Joes Future Food is nauw verbonden met de Nanjing Agricultural University. Onder leiding van professor Zhou Guanghong had het in 2019 al een eerste prototype van gekweekt varkensvlees klaar. Al sinds 2009 doet men daar stamcelonderzoek. Het bedrijf gebruikt geen foetaal kalfsserum om het kweekvlees te laten groeien.

Future Joes Food werkt hard verder om het serumvrije groeimedium verder te ontwikkelen en om de kosten te drukken om grootschalige productie mogelijk te maken.

Hoe investeren in Joes Future Food

Investeren in Joes Future Food is op dit moment nog niet mogelijk. Wil je weten wanneer er wel in Joes Future Food geïnvesteerd kan worden? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als Joes Future Food aandelen te koop zijn!

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

Banner 728x90

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.