Jimi Biotech aandelen

Interesse in Jimi Biotech aandelen? Hier vind je informatie over het Chinese kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in Jimi Biotech.

Over Jimi Biotech

Jimi Biotech is een Chinees kweekvleesbedrijf opgericht in 2021 door Zhehou Cao. Het bedrijf cultiveert vooral rundvlees en kippenvlees.

Het team van Jimi Biotech bestaat uit celbiologen, wetenschappers op het gebied van voedselmaterialenwetenschap en luchtvaarttechniek. Het team heeft een brede ervaring in het opzetten van dierlijke celculturen en het ontwikkelen van serumvrij groeimedia.

Het celcultuurproces van Jimi Biotech gebeurt zonder dieren te schaden. Het bedrijf neemt pijnvrij cellen van dieren af en maakt hier geïmmortaliseerde cellen van. De cellen worden gekweekt in een eigen kweekmedia en opgeschaald in bioreactoren. Het Chinese startup belooft vlees dat zowel schoon als lekker is.

Jimi Biotech maakt gebruik van het Jimi Evolution System (JEVOS). Een toonaangevend geautomatiseerd high-throughput systeem door AI aangedreven, dat de optimalisatie van cellen en kweekmedia meer dan honderd keer versnelt.

Medio 2022 heeft Jimi Biotech succesvol de belangrijkste componenten in het traditionele celkweekmedium vervangen door natuurlijke extracten van goedkope voedselmaterialen zoals sojabonen en maïs, waardoor het de kosten van het serumvrije groeimedia met 75% heeft weten te verminderen.

Slechts vier maanden nadat het bedrijf opgericht is, onthulde het in China al het eerste gecultiveerde rundvlees. In maart 2023 heeft Jimi met succes China’s eerste 100% op cel gebaseerde kippenvlees ontwikkeld zonder het gebruik van plantaardig materiaal voor de scaffolding dat de smaak ten goede komt.

Hoe investeren in Jimi Biotech

Investeren in Jimi Biotech kan op dit moment nog niet. Er zijn nog geen Jimi Biotech aandelen te koop. Wil je weten wanneer er wel in Jimi Biotech geïnvesteerd kan worden? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als investeren in het bedrijf mogelijk wordt!

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

Banner 728x90

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.