Ivy Farm aandelen

Heb je interesse in aandelen Ivy Farm? Hier vind je informatie over het Engelse kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in Ivy Farm.

Over Ivy Farm

Ivy Farm is een Engels kweekvleesbedrijf dat zich richt op het kweken van varkensvlees. Met haar ‘sausage science’ probeert Ivy Farm de wereld een beetje beter te maken. Een wereld waarin er geen varkentjes meer voor onze behoefte aan vlees hoeven te worden geslacht.

Het bedrijf is in 2019 opgericht door Russ Tucker en Cathy Ye. Het heeft de missie om het grootste kweekvleesbedrijf van Engeland te worden. Hierin heeft het onder andere concurrentie van Higher Steaks, 3D Bio-Tissues en in mindere mate van Hoxton Farms dat dierlijk kweekvet maakt.

Het bedrijf zit nu nog in de R&D fase. Het bedrijf heeft patenten aangevraagd in 12 landen voor haar technologie. Een methode waarmee Ivy Farm overigens ook rundvlees en kip uit dierlijke cellen kan maken.

Hoe investeren in Ivy Farm

Investeren in Ivy Farm is op dit moment nog niet mogelijk. Wil je weten wanneer er wel in Ivy Farm geïnvesteerd kan worden? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als Ivy Farm aandelen te koop zijn!

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

Banner 728x90

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.