Japans kweekvleesbedrijf IntegriCulture logo

IntegriCulture aandelen

Heb je interesse in aandelen IntegriCulture? Hier vind je informatie over het Japanse kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in IntegriCulture!

Over IntegriCulture

IntegriCulture is een Japans bedrijf op het gebied van cellulaire agricultuur opgericht in 2015 door Yuki Hanyu. Het bedrijf mikt op de grootschalige productie van culinair hoogstaande (kweekvlees)producten. IntegriCulture wil ervoor zorgen dat consumenten hun ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen, terwijl ze toch gewoon vlees kunnen eten.

IntegriCulture maakt niet alleen zelf kweekvlees. Voedselzekerheid, voedselveiligheid en duurzaamheid moeten vooral gegarandeerd worden met het flexibele CulNet System dat door IntegriCulture is ontwikkeld. Een celcultuurplatform waarmee op grote schaal allerlei cellulaire agricultuurproducten gemaakt kunnen worden. Van alle soorten vlees tot andere dierlijke materialen zoals leer. Het CulNet systeem is zelfs in staat om cellen te cultiveren zonder dat hiervoor verdere externe toevoeging van groeimedium nodig is.

Het idee is dat andere kweekvleesbedrijven gebruik kunnen maken van de ‘CulNet Pipeline’ om zelf cellulaire agricultuurproducten te produceren. Het Japanse bedrijf beoogt zelf een marktintroductie van gekweekte foie gras in 2022.

Hoe investeren in IntegriCulture

Investeren in IntegriCulture is op dit moment nog niet mogelijk. Wil je weten wanneer er wel in IntegriCulture geïnvesteerd kan worden? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als IntegriCulture aandelen te koop zijn!

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

Banner 728x90

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.