Japans kweekvleesbedrijf IntegriCulture logo

IntegriCulture aandelen

Heb je interesse in aandelen IntegriCulture? Hier vind je informatie over het Japanse kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in IntegriCulture!

Over IntegriCulture

IntegriCulture is een Japans bedrijf op het gebied van cellulaire agricultuur opgericht in 2015 door Yuki Hanyu. Het bedrijf mikt op de grootschalige productie van culinair hoogstaande (kweekvlees)producten. IntegriCulture wil ervoor zorgen dat consumenten hun ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen, terwijl ze toch gewoon vlees kunnen eten.

IntegriCulture maakt niet alleen zelf kweekvlees. Voedselzekerheid, voedselveiligheid en duurzaamheid moeten vooral gegarandeerd worden met het flexibele CulNet System dat door IntegriCulture is ontwikkeld. Een celcultuurplatform waarmee op grote schaal allerlei cellulaire agricultuurproducten gemaakt kunnen worden. Van alle soorten vlees tot andere dierlijke materialen zoals leer. Het CulNet systeem is zelfs in staat om cellen te cultiveren zonder dat hiervoor verdere externe toevoeging van groeimedium nodig is.

Het idee is dat andere kweekvleesbedrijven gebruik kunnen maken van de ‘CulNet Pipeline’ om zelf cellulaire agricultuurproducten te produceren. Het Japanse bedrijf beoogt zelf een marktintroductie van gekweekte foie gras in 2022.

Hoe investeren in IntegriCulture

Investeren in IntegriCulture is op dit moment nog niet mogelijk. Wil je weten wanneer er wel in IntegriCulture geïnvesteerd kan worden? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als IntegriCulture aandelen te koop zijn!

beleggen in kweekvlees

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.