Innocent Meat aandelen

Heb je interesse in aandelen Innocent Meat? Hier vind je informatie over het Duitse kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in Innocent Meat.

Over Innocent Meat

Het Duitse kweekvleesbedrijf Innocent Meat is in 2018 opgericht door Laura Gertenbach en Patrick Nonnenmacher.

Het bedrijf wil traditionele vleesverwerkers de mogelijkheid bieden om soepel de overstap te maken naar kweekvlees. Innocent Meat gaat automatische end-to-end systemen aanbieden voor de productie van kweekvlees. Met het systeem kunnen vleesproducenten, zonder tussenkomst van een wetenschappelijk team, de leveringsketen moderniseren door om te schakelen naar de productie van kweekvlees.

Innocent Meat gaat haar klanten voorzien van groeimedium, cellijnen en van het materiaal dat nodig is om de cellen te laten hechten, zogenaamde ‘scaffolds’. Daarnaast zal het bedrijf ook de ‘hardware’ leveren voor de productie van kweekvlees. Zowel de bioreactoren als de benodigde filtersystemen kunnen worden afgenomen bij het Duitse kweekvleesbedrijf. Het hele systeem wordt met kunstmatige intelligentie software aangestuurd om een veilige en efficiënte productie te waarborgen.

Hoe investeren in Innocent Meat

Investeren in Innocent Meat is op dit moment nog niet mogelijk. Wil je weten wanneer er wel in Innocent Meat geïnvesteerd kan worden? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als Innocent Meat aandelen te koop zijn!

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.