Higher Steaks aandelen

Interesse in Higher Steaks aandelen? Hier vind je informatie over het Engelse kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in Higher Steaks.

Over Higher Steaks

Higher Steaks is een Engelse kweekvlees startup met het hoofdkantoor in Londen. Het bedrijf is in 2017 opgericht door Prof. David Hay, Stephanie Wallis en Benjamina Bollag (CEO). Andere sleutelfiguren in de organisatie, waar Wallis inmiddels geen onderdeel meer van uitmaakt, zijn Dr. James Clark (CSO) en Dr. Ruth Faram (Head of R&D).

Higher Steaks is een relatief kleine speler op de markt van kweekvleesbedrijven. Het bedrijf heeft het voor elkaar gekregen om (varkens)buikspek en bacon te maken uit de cellen van varkens. Het gaat nog wel om prototypes. Het bedrijf benadrukt nog langere tijd nodig te hebben voordat het de gekweekte varkensvleesproducten ook commercieel kan gaan verkopen. Wel hebben de Britten als eerste kweekvleesbedrijf uit cellen buikspek weten te maken.

Brits kweekvleesbedrijf Higher Steaks presenteert eerste kweekvlees in de vorm van buikspek
Head of R&D Ruth Helen Faram (L) en CEO Bejamina Bollag tonen prototype kweekbuikspek Image Credits: Higher Steaks

Hoe investeren in Higher Steaks

Investeren in Higher Steaks kan op dit moment nog niet. Er zijn nog geen Higher Steaks aandelen te koop. Wil je weten wanneer er wel in Higher Steaks geïnvesteerd kan worden? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als investeren in het bedrijf mogelijk wordt!

beleggen in kweekvlees

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.