Believer Meats aandelen

Interesse in Believer Meats aandelen? Hier vind je informatie over het Israëlische kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in het voormalige Future Meat Technologies.

Over Believer Meats

Believer Meats is een food-techbedrijf met het hoofdkantoor in Rehovot in Israël. Het kweekvleesbedrijf is in 2017 opgericht door Dr. Yaakov Nahmias (CSO) die ook betrokken was bij de oprichting van SuperMeat. Andere hoofdrolspelers binnen het bedrijf zijn Dr. Moria Shimoni (R&D) en Rhom Kshuk (CEO). Het bedrijf heeft de focus vooral liggen op het kweken van rundvlees en kip.

Het Israëlische kweekvleesbedrijf richt zich, anders dan de meeste kweekvleesbedrijven niet op de eigen productie van kweekvlees op grote schaal. Het idee van Yaakov Nahmias is juist om de productie van kweekvlees toegankelijk te maken voor kleinere bedrijven. Lokale bedrijven kunnen kleine bioreactoren en kant-en-klare starter kits met weefsel en groeimedium afnemen van Believer Meats. Daarmee hebben zij de mogelijkheid om zèlf kweekvlees op kleinere schaal te maken.

Desondanks was Believer Meats wel het eerste kweekvleesbedrijf ter wereld dat in het tweede kwartaal van 2021 al een industriële productielijn presenteerde dat 500 kilogram kweekvlees per dag kon verwerken. Kweekvlees gemaakt zonder het gebruik van genetische modificatie en waarvoor geen dierlijk serum nodig is.

Hoe investeren in Believer Meats

Investeren in Believer Meats kan op dit moment nog niet. Er zijn nog geen Believer Meats aandelen te koop. Wil je op de hoogte blijven als dit verandert? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als investeren in Believer Meats mogelijk wordt!

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.