Future Meat Technologies aandelen

Interesse in Future Meat Technologies aandelen? Hier vind je informatie over het Israëlische kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in Future Meat Technologies.

Over Future Meat Technologies

Future Meat Technologies is een food-techbedrijf met het hoofdkantoor in Rehovot in Israël. Het kweekvleesbedrijf is in 2017 opgericht door Dr. Yaakov Nahmias (CSO) die ook betrokken was bij de oprichting van SuperMeat. Andere hoofdrolspelers binnen het bedrijf zijn Dr. Moria Shimoni (R&D) en Rhom Kshuk (CEO). Het bedrijf heeft de focus vooral liggen op het kweken van rundvlees en kip.

Het Israëlische kweekvleesbedrijf richt zich, anders dan de meeste kweekvleesbedrijven niet op de eigen productie van kweekvlees op grote schaal. Het idee van Yaakov Nahmias is juist om de productie van kweekvlees toegankelijk te maken voor kleinere bedrijven. Lokale bedrijven kunnen kleine bioreactoren en kant-en-klare starter kits met weefsel en groeimedium afnemen van Future Meat Technologies. Daarmee hebben zij de mogelijkheid om zèlf kweekvlees op kleinere schaal te maken.

Hoe investeren in Future Meat Technologies

Investeren in Future Meat technologies kan op dit moment nog niet. Er zijn nog geen Future Meat Technologies aandelen te koop. Wil je op de hoogte blijven als dit verandert? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als investeren in Future Meat Technologies mogelijk wordt!

beleggen in kweekvlees

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.