Fork & Goode aandelen

Interesse in Fork & Goode aandelen? Hier vind je informatie over het Amerikaanse kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in Fork & Goode.

Over Fork & Goode

Fork & Goode is een kweekvleesbedrijf opgericht in 2018. Het heeft het hoofdkantoor staan in Brooklyn, New York.

De Amerikaanse kweekvlees startup is een spin-off van het in 2011 opgerichtte Modern Meadow. Een bedrijf dat d.m.v. biofabricage duurzame leerproducten maakt.

Oprichters van het eerste uur die nu ook betrokken zijn bij Fork & Goode zijn Gabor Forgacs (CSO) en Andras Forgacs (Director), huidig CEO bij Modern Meadow. Andere belangrijke leden in het team zijn Niyati Gupta (CEO) en Anthony Atala (Director).

Het bedrijf werkt aan een nieuwe manier over hoe we tegen voedsel aankijken. Dit wil het bedrijf doen door pure dierlijke eiwitten en vetten te maken die schoon, herleidbaar en vooral ook lekker zijn. Vlees en vet gemaakt uit de cellen van dieren met een gelukkig en lang leven.

Bij de ontwikkeling is een gemotiveerd team van biologen, natuurkundigen, ingenieurs, voedingswetenschappers en managers betrokken die bijdragen aan het maken van betaalbaar en gezond voedsel.

Fork & Goode spitst zich toe op het ontwikkelen van varkensvlees. Gekweekt varkensvlees dat door middel van unieke wetenschappelijke technieken en in harmonie met de natuur wordt gemaakt.

Hoe investeren in Fork & Goode

Investeren in Fork & Goode kan nog niet. Wil je weten wanneer Fork & Goode aandelen wel te koop zijn? Schrijf je dan hier in. Dan brengen wij je op de hoogte als investeren in Fork & Goode mogelijk wordt!

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.