aandelen ClearMeat kopen

ClearMeat aandelen

Heb je interesse in aandelen ClearMeat? Hier vind je informatie over het eerste kweekvleesbedrijf uit India en of je nù al kunt investeren in ClearMeat.

Over ClearMeat

ClearMeat is het eerste kweekvleesbedrijf uit India opgericht in 2018 door Siddharth Manvati, Pawan Dhar en Kartik Dixit.

Het bedrijf richt zich op diervriendelijke, veilige en vooral betaalbare alternatieven voor de huidige vleesindustrie. De focus bij de productie van kweekvlees ligt op het kweken van kipproducten.

Alleen in India leven al ongeveer 2 miljard vleeseters. ClearMeat wil deze interne markt bedienen. Verder heeft het bedrijf ook de pijlen gericht op de Turkse en Israëlische markt. Naast de directe levering van kipproducten aan consumenten, heeft het bedrijf ook een gepatenteerd groeimedium dat het aan andere bedrijven kan leveren.

ClearMeat claimde begin 2021 al dat het kon maken tegen de kostprijs van kippenvlees uit de bio-industrie. Als dit klopt, was het bedrijf een van de eerste kweekvleesbedrijven die hiertoe in staat was. Het denkt op termijn gekweekte kip zelfs veel goedkoper te produceren dan ‘gewone’ kip.

Hoe investeren in ClearMeat

Investeren in ClearMeat is op dit moment nog niet mogelijk. Wil je weten wanneer er wel aandelen ClearMeat beschikbaar zijn? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als ClearMeat aandelen te koop zijn!

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

Banner 728x90

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.