BioFood Systems aandelen

Heb je interesse in aandelen BioFood Systems? Hier vind je informatie over het Israëlische kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in BioFood Systems.

Over BioFood Systems

Het Israëlische kweekvleesbedrijf BioFood Systems is in 2018 opgericht door Yohai Ben Zikri en Arturo Geifman.

Speerpunt van het bedrijf is om het wereldwijde voedselprobleem op te lossen. Tegen 2050 lopen er meer dan 10 miljard mensen op aarde. De vleesconsumptie zal verdubbelen. De aarde kan deze groei niet meer aan. Er is niet genoeg water en land om deze groeiende vleesconsumptie bij te benen. Het ecosysteem zal blijvende schade ondervinden als er geen andere manier wordt gevonden voor de huidige bio-industrie. BioFood Systems wil dit probleem oplossen met kweekvlees en met plantaardige vleesvarianten.

Bij de productie van kweekvlees richt het bedrijf zich op rundvlees. Het bedrijf ziet de hele wereld als haar werkgebied. Als belangrijke pijlers heeft BioFood Systems dat het kweekvlees van hoge en constante kwaliteit maakt dat hetzelfde of zelfs minder gaat kosten als rundvlees zoals we dat nu kennen.

Hoe investeren in BioFood Systems

Investeren in BioFood Sytems is op dit moment nog niet mogelijk. Wil je weten wanneer er wel in BioFood Systems geïnvesteerd kan worden? Schrijf je dan hier in. Dan stellen wij je op de hoogte als BioFood Systems aandelen te koop zijn!

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

Banner 728x90

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.