SCiFi Foods aandelen

Interesse in SCiFi Foods aandelen? Hier vind je informatie over het Amerikaanse kweekvleesbedrijf en of je nù al kunt investeren in SCiFi Foods.

Over SCiFi Foods

Het voormalige Artemys Foods, tegenwoordig SCiFi Foods is een van de jongste kweekvleesbedrijven dat vanuit stealth-modus kwam binnenvliegen in het rijtje met nieuwe veelbelovende kweekvlees startups.

Het kweekvleesbedrijf is in 2019 opgericht in San Francisco, Californië door moleculair en celbiologe Jessica Krieger en tech-ondernemer Joshua March (CEO). Het team bestaat verder uit wetenschappers en ingenieurs van over de hele wereld.

Het bedrijf focust zich op het kweken van rundvlees. Het werkt hard aan de lancering van de Artemys Burger. Deze hamburger bestaat uit een combinatie van gekweekt rundvlees en op plantgebaseerde eiwitten. De hybride burger is goedkoper te maken zodat het de kosten van lancering drukt. Daarnaast gebruiken ze de plantaardige eiwitten paradoxaal genoeg juist om een goede vleestextuur aan de hamburgers van kweekvlees te geven.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Artemys-Foods-kweekburger-1024x559.gif
Artemys kweekburger/ Photo credits: SCiFi Foods

De missie van SCiFi Foods is om de hele wereld in staat te stellen om duurzaam te eten. Het doet dit met de overtuiging dat het niet nodig is dat we bij het eten van vlees moeten kiezen tussen smaak en gezondheid, of het milieu.

Hoe investeren in SCiFi Foods

Investeren in SCiFi Foods is op dit moment nog niet mogelijk. Wil je weten wanneer er wel in SCiFi Foods geïnvesteerd kan worden? Schrijf je dan hier in. Dan laten wij je weten wanneer er SCiFi Foods aandelen beschikbaar zijn!

Liever algemene informatie over investeren in kweekvlees? Lees dan verder via beleggen in kweekvlees.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op de toekomst van kweekvlees, hoe kweekvlees kan gaan bijdragen aan een betere werelden wat de mogelijkheden zijn om te investeren in kweekvlees.