Kweekvlees aandelen kopen

De ontwikkelingen op het gebied van kweekvlees gaan inmiddels razendsnel. Verschillende kweekvlees startups proberen elkaar de loef af te steken in de race om kweekvlees op de markt te brengen. Veel grote investeerders zijn aangetrokken.

Een beursgang zal voor veel kweekvleesbedrijven interessant worden om in de voorhoede van de wedstrijd mee te blijven draaien. Naamsbekendheid, geld of het aantrekken van gespecialiseerd personeel. Allemaal redenen om als kweekvleesbedrijf naar de beurs te gaan, en essentieel om met de concurrentie te wedijveren.

Uiteraard is dit ook goed nieuws voor de ‘kleine’ investeerder. Zeker voor de investeerder die het liefst duurzaam belegt. In kweekvlees beleggen is gezien alle aangedragen voordelen voor mens en milieu een aantrekkelijke optie. Tel daarbij op dat het smaakt en voelt als vlees en het uiteindelijk zelfs goedkoper kan worden dan de traditioneel dierlijke variant, en de potentie tot disruptie op de markt voor vlees lijkt compleet.

Verschillende kweekvlees-startups strijden om ‘pole position’ in de race om de ontwikkeling van kweekvlees. Onder andere aandelen in kweekvleesbedrijven die hieronder staan kunnen in de toekomst wellicht zeer interessant worden voor investeerders met een groen neusje voor mooie beleggingskansen.

Mosa Meat aandelen

Meatable aandelen

MeaTech aandelen

UPSIDE Foods aandelen

JUST aandelen

Aleph Farms aandelen