Beleggen in kweekvlees

Duurzaam beleggen in kweekvlees. Omdat je naast financieel rendement ook waarde hecht aan maatschappelijk rendement.

Van oude sok tot spaarvarken. Van bank tot beleggingsbroker. Onze manier van sparen verandert. Je geld wegzetten voor later is allang niet meer het enige doel. Waarde creëren is tegenwoordig net zo belangrijk. Waarde in geldelijke zin, maar ook zeker waarde in ideële zin.

Wil jij een graantje meepikken door te investeren in kweekvlees? Dan pik je dat graantje mooi weg bij koeien in de huidige vleesindustrie die tegennatuurlijk gevoed worden ermee! En wist je dat in kweekvlees investeren al beperkt mogelijk is? Hier leggen we uit hoe je nù al in kweekvlees beleggen kunt.

Schrijf je hier trouwens gelijk even in als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe aandelen kweekvlees die op de beurs verschijnen!

Waarom beleggen in kweekvlees?

Beleggen in kweekvlees wordt straks voor veel mensen een interessant idee. De belabberde spaarrente noopt mensen ertoe om hun geld op alternatieve wijze veilig te stellen voor later. Naast vermogensvergroting wordt vermogensbescherming steeds meer een doel van beleggen.

beleggen in kweekvlees
duurzaam beleggen in kweekvlees

En vooral duurzaam beleggen wint al jaren aan populariteit. Mensen willen op een eenvoudige manier bijdragen aan een beter milieu en aan een betere toekomst voor ons nageslacht. Duurzaam investeren in kweekvleesbedrijven sluit hier goed op aan.

Steeds meer mensen laten het traditionele vlees links liggen en gaan op zoek naar vleesvervangers. Vleesvervangers die de smaak van vlees het beste benaderen, zonder de negatieve impact op dier en milieu. Naast een toename in vegetariërs, is vooral de flexitariër sterk in opkomst. Meer dan de helft van de Nederlanders is inmiddels flexitariër.

Ondanks dat de markt voor vleesvervangers nu nog slechts een kleine 4,5 procent van de totale vleesmarkt beslaat, speculeren beleggers al op het aanstaande succes van een opkomende markt voor surrogaatvlees.

De verwachtingen omtrent kweekvlees zijn dan ook hooggespannen. Vele visionairs met een dikke portemonnee zagen jaren terug in de productie van kweekvlees al de broodnodige ecologische verandering die hard nodig is om onze samenleving draaiende te houden. Het wetenschappelijke middel om de disbalans en tussen mens en natuur, met als grote boosdoener de bio-industrie, in grote mate te herstellen.

De markt voor kweekvlees is al enorm gegroeid de laatste jaren. Het afgelopen jaar is de markt zelfs ontploft. Steeds meer bedrijven leggen zich toe op de productie van kweekvlees. Naast de visionairs treden inmiddels vele investeerders in meerdere investeringsvormen toe tot de markt. Een markt die vanaf 2016 ieder jaar bijna exponentieel stijgt, zonder dat er maar één product van verkocht is.

Bron: IDTechEx

En de verwachting is dat deze groei voorlopig niet stagneert. IDTechEx voorspelt dat de marktomvang van kweekvlees in 2030 verder stijgt naar 514 miljoen dollar.

Bron: IDTechEx

Meer weten over kweekvlees aandelen

Of wil je meer weten over hoe je zelf kunt beleggen in kweekvlees? Lees dan verder over hoe je nu al in kweekvlees kunt beleggen!

Via bovenstaande linkjes kun je je geheel vrijblijvend aanmelden bij onze samenwerkingspartners. Zelf ontvangen wij hiervoor een kleine commissie. Hiermee kunnen we onze missie om bij te dragen aan de groei van kweekvlees voortzetten door het verstrekken van veelzijdige informatie hierover. Wij geloven er heilig in dat kweekvlees een einde kan maken aan de enorm dieronvriendelijke en vervuilende industriële veeteelt. Door je via de linkjes aan te melden, help je ons enorm in deze missie!

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.