contact

Kweekvleesinfo.nl staat ingeschreven in het Handelsregister met KVK-nummer 85115800.

Wil je in contact komen met ons? Zit je met vragen? Heb je goede feedback? Of wil je gewoon graag iets kwijt? Stuur ons dan een berichtje via redactie@kweekvleesinfo.nl of gebruik het contactformulier hieronder! We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Adverteren

Voordelig adverteren via onze website? Reserveer nù je plek voordat de markt ontploft!

Kweekvlees is de toekomst. De potentie van kweekvlees is enorm. Kweekvlees ìs echt vlees, maar wel veel duurzamer en bovenal diervriendelijk!

Nu al adverteren op Kweekvleesinfo.nl biedt veel mogelijkheden. Onze doelgroep is kritisch, maar zeer geëngageerd. Het is een nichepubliek met grote betrokkenheid bij milieu, klimaat en dierenwelzijn. Een publiek dat bereid is te investeren in planeetvriendelijke initiatieven.

Wij zijn het grootste Nederlandse informatieplatform over kweekvlees voor iedereen die een stukje vlees kan waarderen, maar niet tegen elke prijs. Zo willen wij bijdragen aan een snellere transitie van bio-industrievlees naar kweekvlees, want kweekvlees zal eerder omarmd worden als men weet wat het is.

Inmiddels hebben wij hoge posities verworven in Google op vele belangrijke zoektermen rond kweekvlees. De bezoekersaantallen en pageviews nemen toe en deze zullen ongetwijfeld exploderen als kweekvlees ook in Nederland verkocht mag worden. Enkele duizenden geïnteresseerden hebben zich inmiddels aangemeld om de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en enkele honderden volgen ons via social media.

Waarom nu al adverteren? Omdat wij nu nog ruimte op onze website en/of in de nieuwsbrief kunnen aanbieden met hoge CTR’s, CR’s en openingsratio’s tegen aantrekkelijke prijzen. Zo kan jouw organisatie nu goedkoop ruimte inkopen, zodat je voor een dubbeltje op de eerste rang zit als de ontwikkelingen rond kweekvlees ècht in een stroomversnelling raken!

Maatschappelijke organisaties op het gebied van duurzaamheid en/of dierenwelzijn profiteren van hoge kortingen.

Mail voor meer informatie naar redactie@kweekvleesinfo.nl of gebruik het contactformulier hieronder.