MeaTech verder onder nieuwe naam Steakholder Foods

Geplaatst door

MeaTech heeft aangekondigd dat het vanaf vandaag verder zal gaan onder de naam Steakholder Foods.

MeaTech is het eerste en tot op heden enige kweekvleesbedrijf op de internationale beurs. Sinds 2018 is het Israëlische bedrijf bezig met het kweken van hele steaks.

MeaTech handelde voorheen op de Nasdaq beurs onder het symbool MITC. Het symbool waaronder het het nieuwe Steakholder Foods handelt op de Nasdaq verandert mee. Vanaf heden zal het bedrijf onder het symbool STKH onder andere via onze partner DEGIRO te vinden zijn.

Het bedrijf is van mening dat het met Steakholder Foods een passender naam heeft gevonden. Het refereert met de naam duidelijk aan het idee dat we met het eten van steaks van kweekvlees als stakeholders van de aarde bijdragen aan een betere wereld zonder dierenleed. En toevalligerwijs is het dus ook het eerste beursgenoteerde kweekvleesbedrijf ter wereld met vele stakeholders

Steakholder Foods is hard bezig om zowel nationaal als internationaal de markt te bestormen met haar kweeksteaks. Afhankelijk van de wettelijke goedkeuring van kweekvlees wereldwijd, verwacht het bedrijf in 2023 restaurants met kweekvlees te kunnen voorzien.

Nu al investeren in andere kweekvleesbedrijven dan Steakholder Foods? Lees hier hoe je tòch al kunt investeren in kweekvlees.

Geef een reactie