Ashton Kutcher stapt ook in kweekvlees

Geplaatst door

Kweekvlees ligt goed bij de filmsterren. Na Leonardo di Caprio heeft nu ook Ashton Kutcher aangekondigd stevig te gaan investeren in kweekvlees.

Ashton Butcher? Ashton Cutter? Nee, Ashton Kutcher! Je weet wel van Two and a Half Men en The Butterfly Effect. Moet gezegd, als investeerder in kweekvlees heeft hij zijn naam niet bepaald mee. Maar niets is minder waar. Ashton is dus ,net als Leo, zeer begaan met dieren en de natuur!

Samen met talentmanager Guy Oseary stapt Kutcher in MeaTech. Een Israëlisch kweekvleesbedrijf dat op weg is dikke steaks van kweekvlees op je bord te leggen!

Steak van kweekvlees van MeaTech

Exposure

De filmster denkt naast een financiële bijdrage, ook te kunnen zorgen voor extra exposure. Want ondanks dat kweekvlees dichterbij is dan je denkt, zijn er nog vele op onze aardbol die er niks vanaf weten.

Er zijn tientallen kweekvleesbedrijven die al hamburgers, kipfilet en dus zelfs hele biefstukken van kweekvlees kunnen maken. Het wachten is nu vooral op wettelijke goedkeuring. Tot op heden mag kweekvlees alleen in Singapore verkocht worden.

Maar met een beetje geluk en voortvarendheid bij de regelgevende instanties, kunnen we misschien dit jaar al, maar anders vast volgend kalenderjaar zelf ook al een kweeksteak of baggervette beefburger van kweekvlees wegstouwen!

Lees

One comment

Geef een reactie