CULT Food science naar de beurs

CULT Food Science meldt zich op Canadese beurs

Geplaatst door

Durfkapitalist in cellulaire landbouwbedrijven CULT Food Science is vanaf heden terug te vinden op de Canadese beurs.

Het Canadese platform investeert specifiek in bedrijven die kweekvlees, kweekvis en gecultiveerde zuivelproducten maken. De investeerder richt zich op bedrijven waarvan zij denkt dat het de voedselproducenten van de toekomst worden.

Net als wij, ziet CULT Food Science kweekvleesbedrijven en bedrijven die gecultiveerde zuivelproducten maken als dè oplossing om een einde te kunnen maken aan de industriële veeteelt wereldwijd.

Kweekvleesbedrijven die het bedrijf uit Vancouver nu al in portefeuille heeft zijn onder andere MeaTech, Eat Just, Mogale Meat, Novel Farms en Ohayo Valley. Eerstgenoemde MeaTech is op dit moment nog als enige kweekvleesbedrijf te vinden op de NASDAQ beurs waar het handelt onder het symbool MITC.

CULT Food Science is terug te vinden onder het symbool CULT op de Canadian Stock Exchange (CSE).

Beleggen in kweekvlees?

Heb jij tot slot interesse in een investeringsplatform als CULT Food Science om in te beleggen? Of denk je er aan om direct te investeren in kweekvleesbedrijven? Wij houden je graag op de hoogte van de beursintroducties van kweekvleesbedrijven. Gelijk beleggen in kweekvlees? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in via onze favoriete online broker DEGIRO. Let wel: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

beleggen in kweekvlees

Geef een reactie