productieruimte kweekvlees Mosa Meat

Mosa Meat schroeft productie kweekvlees verder op

Geplaatst door

Op het hoofdkwartier van Mosa Meat is sinds deze maand een nieuwe productieruimte om kweekvlees te maken in gebruik genomen. De ruimte bevat grotere bioreactoren en is volledig geautomatiseerd waardoor de productiecapaciteit verder omhoog kan.

De automatische uitwisseling van groeimedium tussen de verschillende bioreactoren zorgt ervoor dat het vleeskweekproces continue kan verlopen.

De grotere productiecapaciteit en toegenomen efficiëntie zorgt ervoor dat het Nederlandse kweekvleesbedrijf wederom een belangrijke stap heeft gezet naar de productie van kweekvlees op industriële schaal.

Mosa Meat aandelen

Denk je er zelf aan om aandelen Mosa Meat aan te schaffen? Wij houden je graag op de hoogte van de beursintroducties van kweekvleesbedrijven. Wil je liever gelijk beleggen in kweekvlees? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in via onze favoriete online broker DEGIRO waar je nù al kunt beleggen in kweekvleesbedrijven.

beleggen in kweekvlees

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

[photo credits: Mosa Meat]

One comment

Geef een reactie