groeimedium kweekvet mosa meat goedkoper

Nieuwe mijlpaal Mosa Meat: Groeimedium dierlijk vet 66x goedkoper

Geplaatst door

Mosa Meat heeft de kosten van het groeimedium voor dierlijk vet maar liefst 66x goedkoper weten te maken. Hiermee kunnen de kosten van het kweekvlees van Mosa Meat als geheel verder teruggebracht worden.

Mosa Meat kwam onlangs met dit goede nieuws naar buiten. En niet minder belangrijk in het verhaal: Het groeimedium voor kweekvet kan net als het groeimedium van het kweekvlees van Mosa Meat volledig diervrij gemaakt worden.

Medeoprichter Peter Verstrate hierover op de website van Mosa Meat:

“We’ve definitely checked yet another box on our journey towards a product that meets the expectations of critical meat lovers!” He described the fat as having “an overwhelming animal signature” that was even more potent than conventional fat.

Het grote succes van het wetenschappelijke team van Mosa Meat dat verantwoordelijk is voor het maken van kweekvet brengt de kweekvleesburger weer een stap dichterbij. En dat geeft ons moed!

[image credits: Mosa Meat]

Geef een reactie