groeimedium kweekvet mosa meat goedkoper

Mijlpaal Mosa Meat: Groeimedium vet 66x goedkoper

Geplaatst door

Mosa Meat heeft de kosten van het groeimedium voor dierlijk vet maar liefst 66x goedkoper weten te maken. Hiermee kunnen de kosten van het kweekvlees van Mosa Meat als geheel verder teruggebracht worden.

Mosa Meat kwam onlangs met dit goede nieuws naar buiten. En niet minder belangrijk in het verhaal: Het groeimedium voor kweekvet kan net als het groeimedium van het kweekvlees van Mosa Meat volledig diervrij gemaakt worden.

Medeoprichter Peter Verstrate hierover op de website van Mosa Meat:

“We’ve definitely checked yet another box on our journey towards a product that meets the expectations of critical meat lovers!” He described the fat as having “an overwhelming animal signature” that was even more potent than conventional fat.

Het grote succes van het wetenschappelijke team van het Nederlandse kweekvleesbedrijf dat verantwoordelijk is voor het maken van kweekvet brengt de kweekvleesburger weer een stap dichterbij. En dat geeft ons moed!

Mosa Meat aandelen

Heb jij tot slot interesse in Mosa Meat aandelen? Denk je er aan om zelf te investeren in Mosa Meat of in andere kweekvleesbedrijven? Wij houden je graag op de hoogte van beursintroducties van kweekvleesbedrijven. Gelijk beleggen in kweekvlees? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in via onze favoriete online broker DEGIRO.

beleggen in kweekvlees

[image credits: Mosa Meat]

Geef een reactie