kweekvlees thuisbezorgd van Eat Just

Kweekvlees voor het eerst thuisbezorgd op Earth Day

Geplaatst door

Mooi en passend nieuws op de internationale Dag van de Aarde! In Singapore wordt voor het eerst kweekvlees thuisbezorgd. Via de Foodpanda app kan dit bij het restaurant 1880 dat ook al de primeur had om als eerste kweekvlees van Eat Just te serveren in het restaurant. Het kweekvlees kan via de app worden besteld en het wordt vervolgens ook nog eens verantwoord aan huis gebracht.

Terwijl het GOOD Meat kweekvlees van Eat Just aanvankelijk als kipnuggets te bestellen waren, is het nu mogelijk om veel uitgebreidere maaltijden van kweekvlees te bestellen. Bestellingen die met een e-bike bezorgd worden in maaltijdboxen die gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen als hars en bamboevezels.

Zo komt het ultieme droombeeld van wereldwijd duurzaam en diervriendelijk eten bestellen steeds dichterbij. Het gebeurt weliswaar nog niet met drones, maar er is wederom een grote stap gezet!

Foodpanda CEO Jakob Angele hierover:

“Food is at the core of our business, and ensuring that we have a sustainable food ecosystem is an important agenda for us,” said Foodpanda Asia-Pacific CEO Jakob Angele.

“Together with Eat Just, we hope to bring this to more markets – not just in Asia, but also in every country in the world where Delivery Hero brands operate.”

Het plan is nu dat meer landen volgen waar de Foodpanda app actief is om GOOD Meat ecologisch verantwoord thuis te bezorgen. Een hele mooie ontwikkeling als je het ons vraagt. Wìj kunnen in ieder geval niet wachten tot diervriendelijk kweekvlees overal ter wereld op duurzame wijze thuisbezorgd gaat worden!

[photo credits: Eat Just]

Geef een reactie