investeringsronde kweekvleesbedrijf

Investeringsronde Nederlands kweekvleesbedrijf Mosa Meat trekt $20 miljoen extra aan

Geplaatst door

De reeds succesvolle investeringsronde geleid door Blue Horizon Ventures heeft inmiddels geleid tot een financiële injectie van $75 miljoen. Hiermee trekt Mosa Meat in deze ophaalronde na de aanvankelijke $55 miljoen nog eens $20 miljoen extra aan om door te groeien.

Het extra geld is afkomstig van zowel bestaande als nieuwe invloedrijke investeerders die geloven in de missie van Mosa Meat om diervriendelijker en duurzamer rundvlees te maken.

Naast Blue Horizon Ventures, die eerder in de investeringsronde al geïnvesteerd had, heeft het Nederlandse kweekvleesbedrijf Mosa Meat grote jongens als ArcTern Ventures, Rubio Impact Venture en Mitsubishi Corporation binnen weten te halen.

Mosa Meat geeft aan dat de extra middelen aangewend zullen worden voor een versnelling van de uitbreiding van de testfabriek en de productielijn naar industrieel formaat. Een groei van het bestaande team dat zal kunnen gaan werken aan de introductie van hoogwaardig gecultiveerd rundvlees aan de consument zal hiermee gepaard gaan.

4 comments

Geef een reactie