investeringsronde kweekvleesbedrijf

Extra investeringen in Mosa Meat leveren nog eens $20 miljoen op

Geplaatst door

Extra investeringen in Mosa Meat leveren het Nederlandse kweekvleesbedrijf nog eens $20 miljoen op. De reeds succesvolle investeringsronde geleid door Blue Horizon Ventures heeft zo inmiddels geleid tot een financiële injectie van $75 miljoen. Mosa Meat haalt na de aanvankelijke $55 miljoen dus nog eens $20 miljoen extra aan om door te groeien.

Het extra geld is afkomstig van zowel bestaande als nieuwe invloedrijke investeerders. Geldschieters die geloven in de missie van Mosa Meat om diervriendelijker en duurzamer rundvlees te maken.

Naast Blue Horizon Ventures, die eerder in de investeringsronde al geïnvesteerd had, heeft het Nederlandse kweekvleesbedrijf Mosa Meat grote jongens als ArcTern Ventures, Rubio Impact Venture en Mitsubishi Corporation binnen weten te halen.

Het bedrijf geeft aan dat de investeringen in Mosa Meat aangewend zullen worden voor een versnelling van de uitbreiding van de testfabriek en de productielijn naar industrieel formaat. Een groei van het bestaande team dat zal kunnen gaan werken aan de introductie van hoogwaardig gecultiveerd rundvlees aan de consument zal hiermee gepaard gaan.

Heb jij interesse in Mosa Meat aandelen? Denk je eraan om te gaan beleggen in kweekvlees? Wij houden je graag op de hoogte van de beursintroducties van kweekvleesbedrijven. Gelijk beleggen in kweekvlees? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in via onze favoriete online broker DEGIRO waar je nu al kunt beleggen in kweekvleesbedrijven.

4 comments

Geef een reactie